Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

woensdag 27 maart 2013

Morgen ct-scan en fietstocht Arco

Vanaf 1 februari ben ik nu bezig met de nieuwe behandeling en morgenmiddag is al weer de ct-scan gepland en krijg ik ook de voorlopige uitslag.
Het zwaard van Damocles, dat nooit echt ver weg is, komt nu weer extra dreigend dichterbij. Ik ga maar niet meer proberen uit te leggen hoe dat voelt..

De nieuwe behandeling kent zeker bijwerkingen (o.a. kapot mondslijmvlies, huidklachten, moeheid, bloedwaarden zijn in het begin te laag geweest (m.n. de bloedplaatjes), die lijken zich te hebben hersteld) en het betekent steeds weer een stukje inleveren. Maar wat hoop ik uit de grond van mijn hart dat ik morgen te horen krijg dat deze behandeling aanslaat en ik hiermee verder mag. Dan kunnen we weer een stukje verder kijken en e.e.a. op korte termijn gaan plannen. Ik voel nog regelmatig klachten vanuit mijn oksel en in de buurt van mijn lever, maar eerlijk gezegd kan ik geen zinnig woord zeggen over de te verwachten uitslag.

Ik wil nog graag aandacht vragen voor het volgende.
Arco, mijn grote steun en toeverlaat, heeft in onze chronische stresssituatie ook doelen nodig die hem energie geven, waardoor hij op de been kan blijven.
Aangezien racefietsen een grote hobby van hem is gaat hij begin juni meedoen aan een fietstocht met collega's in Italië, van Milaan tot Rome.
Dit is voor hemzelf een positief doel, maar hij heeft hieraan ook een ander goed doel gekoppeld. Arco hoopt middels sponsors zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het KWF. Hiervoor heeft hij zelfs een eigen site gemaakt, waar ik je naar wil verwijzen; www.ride-for-hettie-italie-2013.nl. Hierop is meer te lezen over de fietstocht en hoe je kunt sponsoren. Inmiddels heeft hij al 1.000 Euro binnen voor het KWF! Dit is heel bemoedigend en geeft ons ook steun en kracht; zoveel mensen die ook op die manier hun steentje willen bijdragen. Heel erg bedankt (alvast) hiervoor!!

Ik probeer morgen, al is het maar kort, even iets op mijn blog te zetten over de uitslag omdat ik weet dat er zoveel mensen meeleven.
Hopelijk is het een positief bericht!

Veel liefs,

Hettie

5 opmerkingen:

 1. Lieve schat, ik ga met heel mijn hart duimen dat het nu eindelijk eens een positief bericht is dat jullie te horen krijgen. Ps ik schrijf IK, maar ook Jeroen en Nikki zijn met hun gedachten bij jou. Xx Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Hettie, Ik heb nu voor het eerst je blog gelezen en ik ben enorm onder de indruk. Ik heb veel respect voor de manier waarop je hiermee omgaat en het deelt. Ik weet niet goed wat te zeggen maar ik wens jou en je man en kinderen alle kracht, steun en liefs die je maar kunt krijgen. Liefs, je nicht Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Hettie...heel veel sterkte voor morgen en ga zeker jullie site bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij denken aan jullie vandaag....
  Judith en Doeke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte lieve Hettie. Groetjes Lucia

  BeantwoordenVerwijderen