Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

donderdag 20 februari 2014

Korte update: Ascites drainage

Geschreven door Arco.
Vandaag heeft Hettie in het UMCU een zogenaamde "ascites-drainage"gehad. Zij had erg veel vocht in haar buik (geproduceerd door de tumoren) waardoor zij veel pijnklachten had. Er is in het ziekenhuis totaal 7 liter vocht afgevoerd. De artsen hebben helaas aangegeven dat binnen een termijn van 1-2 weken er weer dezelfde hoeveelheid vocht zou kunnen zitten. Haar buik is nu gelukkig veel minder strak gespannen. Hettie is erg moe en slaapt veel.

12 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat heftig weer voor jullie. Kan alleen maar hopen dat ze in elk geval van die.verschrikkelijke pijn verlost is en daardoor beter kan slapen en hopelijk. Kan aansterken. Arco, wat een achtbaan moet dit ook weer zijn voor jou, daphne en Mark. Dikke knuffel voor jullie viertjes en wij blijven keihard duimen voor positiever nieuws. Ps dank je wel voor je up-dat. Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge, jonge, wat een ingreep weer. Hopelijk geeft het weer wat verlichting. Heel veel sterkte weer met z'n allen en veel liefs van Astrid, Jean-Paul, Koen en Sven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte en knuffels!!
  Liefs, William, Anita, Danique en Lisa xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hettie,hopelijk is de pijn nu ook verminderd!
  Heel veel sterkte en groetjes Cor en Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel heftig om te lezen, 7 liter weg, dat is hopelijk een enorme opluchting. Logisch dat Hettie zoveel last had van haar buik. Ik hoop dat het vocht nu langer wegblijft en wens jullie heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via Diana ( vederzwaar ) geattendeerd op jouw blog. Juist ook omdat jouw verhaal van waarde is voor mij, die ook leeft met uitgezaaide borstkanker in lever, longen en 1 hersenuitzaaiing.

  Wat heb je het zwaar Hettie . En wat zul jij een verschrikkelijke last gehad hebben van die 7 liter , een emmer vol, vocht in je buik. Ik ben zo blij voor je dat je er nu van verlost bent. Ik hoop dat je bij de gelukkigen hoort bij wie het toch niet meer terug komt.

  Wat ik me afvraag is, moet je met zo'n klacht eerst langs de HA? Duurde daardoor toch een dag langer voor ze geholpen werd. Als je nog behandeld wordt in het ziekenhuis ( ik begrijp dat je nog hormoontherapie krijgt ) is rechtstreeks bellen en klacht voorleggen toch mogelijk en geeft snellere kans op behandelen. Of zeg ik nu iets raars?

  Veel sterkte Hettie. En ook voor je gezinnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een ingrijpend verhaal weer.......niet voor te stellen die 7 liter! Hopen maar dat het nu wegblijft inderdaad, en geef maar toe aan alle vermoeidheid. Ik hoor graag wanneer ik iets voor jullie kan betekenen, en wens Hettie, natuurlijk ook Arco, Daphne en Mark enorm veel sterkte met alles <3 <3 <3 <3 Ciska en kids. X

   Verwijderen
 7. Lieve Hettie,
  Jee wat heftig weer...hopelijk is de pijn nu wel veel minder nu je verlost bent van het vele vocht!
  Nu weer verder aansterken!
  Fijn dat jullie ons wel op de hoogte houden van de "ontwikkelingen", laten we er maar voor duimen dat het de volgende keer positief nieuws is!
  Heel veel sterkte, geniet van elkaar en van de kleine dingen die er zijn!
  We denken aan jullie!
  Liefs, Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte! En dikke kus en knuffel voor jullie. Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk is de pijn nu minder, dat moet bijna wel. En dat het maar niet te snel terugkomt!
  Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Ik denk aan jullie!
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Hettie,
  Hopelijk ben je nu van de pijn verlost en kun je weer beetje genieten van alledaagse dingetjes.
  lieve groet van Raymond en Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pfff....wat heftig weer! Hopelijk is de pijn nu draaglijker voor je en kun je verder aansterken. Veel sterkte en veel liefs, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen