Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

dinsdag 1 april 2014

Laatste bericht weblog Hettie

Lieve mensen,

Dit is het laatste bericht op de weblog van Hettie. Zij heeft bijna 4 jaar lang onze omgeving op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van haar ziekte. Helaas is zij nu overleden en daar zijn wij heel verdrietig om. Maar tegelijkertijd moeten wij ook verder. En wij willen ook verder, alleen helaas zonder de aanwezigheid van onze lieve Hettie, vrouw en moeder van Daphne en Mark. Wij zullen een weg moeten vinden om dit verlies te verwerken. De afscheidsdienst was indrukwekkend en ik hoor ook veel bemoedigende commentaren. Dat doet ons goed. Voor nu, bedankt voor alle aandacht voor Hettie de afgelopen jaren. Het ga jullie allen goed!

Arco

10 opmerkingen:

 1. Beste Arco, Daphne en Mark,

  Afscheid nemen
  Is met zachte vingers
  Dichtdoen wat voorbij is
  Liefdevol verpakken
  In goede gedachten
  Als eeuwige herinnering.

  Ik wens jullie alle goeds.
  Lieve groetjes, Marjolijn Post

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel veel zegen en rust voor de toekomst ook voor uw kinderen en verdere familie, het ga u goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Arco, dat je het zo afrondt voor jezelf en de kinderen. Dat is ook goed denk ik.
  Er komt een tijd dat jullie een nieuw evenwicht bereiken en weer naar de toekomst kunnen gaan kijken. Ik heb gezien dat jullie omringd worden door vele lieve betrokken mensen. Natuurlijk is er leegte en verdriet, maar van hen zullen jullie steun ontvangen en herinneringen mee delen.
  Ik vond het heel bijzonder om deze afgelopen jaren met Hettie en jullie mee te leven. Dank jullie wel daarvoor.
  Heel veel goeds voor jullie drie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Arco, Daphne en Mark wat was het afscheid van Hettie overweldigend en wat ontzettend knap van jullie dat jullie alle drie hebben kunnen zeggen wat jullie nog wilde zeggen met zoveel huilende mensen tegenover jullie dat doen weinig mensen jullie na en wat waren er ontzettend veel mensen die Hettie hebben gekend maar dat is eigenlijk ook wel logisch want deze schat was altijd met anderen bezig maar vrijdag was helemaal voor haar en dat heeft ze echt verdiend zelfs de zon deed mee hier kunnen jullie echt met trots op terug kijken alles was perfect we wensen jullie heel veel sterkte met deze leegte enigszins te verwerken en ik weet zeker dat Hettie wil dat jullie aan de toekomst gaan denken en verder gaan met de herinneringen aan lieve Hettie in jullie harten en als er drie mensen dat moeten kunnen zijn jullie dat daar zijn wij van overtuigd maar twijfel alsjeblieft nooit om om hulp te vragen op wat voor manier dan ook we leven met jullie mee Marcel, Jose ,Robin en Shanita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Arco, Daphne en Mark,

  Wat een prachtig afscheid hebben jullie Hettie gegeven... Bewondering is er voor jullie laatste woorden aan Hettie... Onbeschrijflijk hoeveel liefde en kracht er is bij jullie!
  We leven erg met jullie mee en hopen dat jullie de kracht vinden om door te gaan...

  Liefs William, Anita, Danique en Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Arco, Daphne en Mark,

  Bedankt dat jullie ons via deze blog steeds op de hoogte hebben gehouden. Het afscheid in het Fulco was mooi en zeer indrukwekkend. De warmte die Hettie altijd uitstraalde, was voelbaar in die grote zaal, die ineens veel kleiner en warmer leek.
  Ondanks het enorme gemis, hoop ik dat jullie een goede toekomst tegemoet gaan, waar Hettie altijd deel van uit zal maken.
  Edith Schoenmakers

  BeantwoordenVerwijderen
 7. bianca Siegelaer03 april, 2014

  Liefdevol, verdrietig, indrukwekkend, mooi, grappig, respect, muzikaal.... wat een mooi afscheidsdienst. En wat zijn wij dankbaar dat wij hier bij aanwezig mochten en konden zijn. Wensen jullie dan ook al het aller aller aller beste .....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Arco, Daphne en Marc,
  Een zaal vol liefde en betrokkenheid, een warm afscheid voor een warme vrouw. Wat hebben jullie Hettie op een geweldige manier naar haar laatste rustplaats begeleid. We wensen jullie heel veel sterkte in de komende tijd. Als het straks wat stiller om jullie heen wordt, weet dan dat alle die mensen achter jullie staan, zichtbaar en onzichtbaar. Liefs van Jan Pieter, Mieke en Anna Duhen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Ik heb het Blog nog eens van achter naar voor doorgelezen. Het is een monument voor jullie allevier!
  Lieve groeten, Hettie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Ook ik heb vanaf het begin met jullie mee gelezen..vaak met een traan ,maar ook met een glimlach om Hettie's enorme kracht die ze had en het mooie schrijven..Helaas is daar een eind aan gekomen ..een mooie vrouw is er niet meer!! Ik wens jullie heel veel kracht toe om dit verdriet een mooi plekje te gaan geven en de lieve en mooie herinneringen aan Hettie met een glimlach te kunnen dragen!!
  een lieve groet van Monica Lubbers(zus van Anita)

  BeantwoordenVerwijderen