Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

maandag 18 april 2011

Update na ct-scan.

Even een kort bericht, maar wel een positieve! Vandaag had ik bloedonderzoek en een ct-scan, gevolgd door een gesprek met de oncoloog. Deze gaf aan dat de radioloog nog geen verslag had gemaakt, maar dat zo op het eerste gezicht de tumoren op de scan onveranderd leken. Volgende week dinsdag hoor ik de definitieve uitslag, maar ik mag ervan uitgaan dat dat met name een bevestiging wordt van dit positieve nieuws. Ook het bloedbeeld is goed, wat betekent dat ik de medicatie goed verdraag. De bijwerkingen zoals moeheid, wat misselijkheid en af en toe gewrichtsklachten zijn ook beter te verdragen als je weet dat de medicijnen doen wat ze moeten doen. Natuurlijk ben ik blij met deze uitslag, maar daarnaast ben ik ook erg moe. Want ik merk dat de spanning naar dit moment erg veel energie vreet. Maar wat heerlijk dat we straks onze koffers voor Turkije kunnen gaan pakken met deze wetenschap! We gaan er een super vakantie van maken!!

Voor ik het afsluit nog even over mijn pruik. Vorige week dinsdag heb ik hem voor het laatst naar school op gehad. De reacties zijn over het algemeen positief.
Ik ben er nu doorheen en vind het vooral een bevrijding dat ik hem niet meer ophoef.

Volgende week zal ik nog de definitieve uitslag laten weten voor we het vliegtuig pakken naar Turkije. Wat een heerlijk idee!

Tot de volgende keer. En bedankt voor zoveel aandacht en interesse van zoveel kanten. Doet me goed!

Veel liefs,

Hettie

5 opmerkingen:

 1. Lieve Hettie, Arco, Daphne en Mark,
  Wat een heerlijk nieuws. Deze mooie dag wordt er nog mooier door. Nu zijn de vakanties die jullie in het vooruitzicht hebben nog fijner. Geniet van alles en wij genieten met jullie mee.
  Veel liefs Robert, Mariska, Sara en Rosa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Hettie,
  Wat een goed bericht zeg en wat heerlijk om dit bericht met je mee te nemen op vakantie.
  Als ik je nog zie op school krijg je een dikke knuffel van me en anders bij deze.
  Hele fijne vakantie voor jou en je gezin.
  Groetjes Lucia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Hettie,
  Heerlijk om te lezen. Geniet van de komende vakantie samen met Arco en de Kids.

  Heel veel lieve groetje,
  Annie & Bert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi lieve Hettie,

  Ik wist dat je 18 april voor controle moest en ben erg blij te lezen dat het goed nieuws is! Heerlijk voor jullie en inderdaad, nu kan je echt gaan genieten van de heerlijke Turkse zon. Een hele fijne vakantie, geniet!!!

  Liefs,

  William, Anita, Danique en Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Hettie,
  Het was fijn om je vandaag in een ontspannen setting op school te zien. Het korte haar staat je erg goed en stoer. Het lijkt me ook fijn dat je met dit lekkere weer en deze hoge temperaturen geen pruik meer hoeft te dragen. Vanavond aan tafel vertelde Victor dat hij jou gezien had op school en dat je naar de kapper was geweest ;-)
  Wat goed dat de uitslagen er positief uitzien. Dat maakt weer een hoop goed.
  Wij wensen jullie mooie Paasdagen en een hele fijne vakantie!
  Liefs van Ko, Edith, Victor en Arthur

  BeantwoordenVerwijderen