Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

dinsdag 26 april 2011

Uitslag ct-scan.

Ik zou nog even laten weten hoe de definitieve uitslag van de ct-scan was vandaag.
Die zag er erg gunstig uit. Eigenlijk waren er alleen nog tumoren in mijn lever te zien en de nursepractitioner gaf aan dat die nauwelijks meetbaar waren. Dus dat is natuurlijk prachtig nieuws! Dus als zgn. monotherapie zorgen deze Parpremmers er ook nog voor dat de plekjes kleiner worden.
Ik weet dat dit weer zo'n moment is dat de (denkbeeldige)vlag uit mag, maar ik merk dat dit gevoel dit keer van dieper moet komen.

Vorige week had ik de oncoloog geattendeerd op een plekje in mijn borst, wat niets hoeft te zijn, maar wat ook een nieuwe tumor zou kunnen zijn. Zij adviseerde om het(nog) niet te laten onderzoeken, want als het fout zou zijn moet ik stoppen met het onderzoek met de Parpremmers. En dat zou, zwak uitgedrukt, natuurlijk heel erg zonde zijn, gezien de goede resultaten. Met dit soort berichten merk ik dat ik toch wel al tijden op het randje van de afgrond aan het balanceren ben. En ik denk dat ik dat balanceren toch heel behoorlijk doe, maar dit soort 'extra onzekerheden' zijn dan net het duwtje dat je behoorlijk uit balans kan brengen. Het 'uit je hoofd zetten' blijkt soms niet zo makkelijk als je zou willen. Dus hopelijk helpt het fijne vooruitzicht van onze vakantie naar Turkije om weer meer rust en meer vertrouwen te vinden. En het goede bericht van vandaag moet daar zeker bij gaan helpen!

Geniet allemaal van het mooie weer, van (mogelijke) vakantiedagen en tot na Turkije!

Dikke kus,

Hettie

11 opmerkingen:

 1. Hettie,

  Wat fijn dit te lezen, nu op naar het lekker genieten van Turkije. Laten jullie je maar eens flink verwennen.

  Knuffel,
  Arthur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Hettie, wat een heerlijk nieuws. Ik heb enorm veel bewondering voor je [altijd positief en veel humor]. Ik wens je nogmaals een hele fijne vakantie, ook voor Arco en de kids. Geniet er van, Liefs en kus, Yvonne B.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tante,

  Je krijgt van mij dat zetje de goede kant op! De afgrond is nog ver weg!

  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Hettie,

  Wat grappig dat ik je even zag bij de buurtwinkel, met je nieuwe kapsel.
  Je nieuwe coupe staat precies zoals ik dat in mijn hoofd had. Straks nog een lekker kleurtje van Turkije op je gezicht. Je wordt steeds mooier... Laat je er niet onder krijgen, je doet het super goed!! Lfs Corinne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed nieuws Hettie! Ook al begrijp ik goed dat het dubbel voelt...
  Het blijft allemaal zo moeilijk en als ik je zie is het zo onwerkelijk. Je bent weer lekker aan het werk en ziet er zo goed uit! Door jouw vechtlust heb je dit maar mooi weer bereikt! Geniet van de vakantie in Turkije!
  Ik zie je weer na de vakantie!

  Liefs Moniek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Hettie,

  Wat een goed nieuws! Probeer ervan te genieten, ondanks je twijfels...ik begrijp het heel goed maar je hebt tot nu toe laten zien hoeveel vechtlust je hebt en je positieve insteek doen ook zeker hun werk!!
  Geniet van jullie vacantie in Turkije, doe weer nieuwe energie op en rust lekker uit! Met je nieuwe coupe en bruine toet, maak je straks de blits op school!
  De vacantiewensen zijn natuurlijk ook voor Arco, Daphne en Mark bedoeld!
  Lieve mensen, geniet ervan!

  Liefs, Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Hetty,
  grappig dat ik je altijd even moet knuffelen als ik je zie, dat gebeurd gewoon. Wat zag je er fantastisch uit. je coupe staat je pittig en mooi. Heerlijk Turkije, geniet ervan!!!tot de volgende knuffel.
  Liefs Meriam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het is ook voor mij een tijdje geleden dat ik weer wat van me laat horen,maar heb vaak oa:mijn handen vol met 2 kids en vooral soms kevin met zijn ADHD ondanks de medicatie.en nick is inmidels in febr.alweer 2 geworden en die is er ook een waar ik mijn handen aan vol heb haha,maar wat goed om te lezen dat het allemaal weer wat de betere kant opgaat.lekker op vakantie naar turkije heerlijk hoor.het is net als hier mooi weer maar daar is het wat beterder haha en de omgeving is toch heel anders als hier dus er gewoon even lekker van genieten.mischien komen we elkaar wel weer eens tegen op school en zie je kevin vast ook wel.hij blijft nog een jaartje overdoen bij juf rinia in groep 5.en nick gaat eerst meedoen aan een VVE project en gaat dus eerst tot zijn 4de straks voor 4 dagdelen naar de petteflet op zenderpark en die zie je dus pas op de opstap als hij 4 jaar word haha.groetjes cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Arco,

  Succes vandaag geniet van de beklimming een een beetje pijn. Hoop dat alles goed gaat met de weg naar boven.

  Groet Jack

  PS jou mobile nummer is uit mijn systeem, kun je me en sms sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie dat mijn reactie op jouw verhaal over de uitslag van de scan niet is overgekomen. Ik realiseerde me dat toen ik een woord moest invoeren bij mijn reactie op Arco's verhaal.
  Fijn dat Turkije lekker was, begreep ik van Arco. De uitslag natuurlijk super en je gevoel (dat je weer zo treffend verwoordt) kan ik begrijpen. Het valt ook allemaal niet mee om in deze situatie verzeild te zijn geraakt, Hetty.
  Ik hoop dat je een mooie belevenis hebt in Frankrijk, als Arco met zijn vrienden de Mont Ventoux beklimt, voor jou! Wat zal dat een geweldige ervaring zijn als je hem ziet aankomen!!
  Veel liefs!
  Judith
  P.S. hoe is het met je haar?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Hettie,

  Nadat ik je vandaag bij de ortho ontmoet heb, had ik de behoefte om op de een of andere manier naar jou te reageren. Om je 'op te sporen' heb ik even op jouw naam gegoogled en zo kwam ik op jouw blog.
  Ik was erg geschrokken toen je vertelde over je chemo. Gelukkig lees ik dat het nu wel de goede kant op gaat. Ik hoop zo ontzettend voor je dat alles helemaal, 100%, goed komt!
  Je komt ijzersterk over en volgens mij ben je ook een behoorlijke optimist. Dat helpt, echt!
  Ik hoop dat het net zo goed met je gaat als je er nu uit ziet; je korte haar staat je erg goed.
  Wil je eens een keer een kop koffie/thee komen drinken, dan ben je van harte welkom. Je weet waar ik woon, op nr. 4.
  Hettie, het aller-allerbeste, liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen