Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

zondag 16 oktober 2011

En voor je het weet is het alweer 5 maanden verder!!

5 opmerkingen:

 1. Hey Hettie,

  De tijd vliegt maar door, ook zonder je blog weten we je gelukkig wel te volgen! Voorheen was je overigensd wel wat breder van stof ;-) !Toch weet ik dat er nog steeds veel op jouw blog gekeken wordt. Dat merk ik aan de vele malen dat er vanuit jouw blog wordt doorgeklikt naar mijn blog. Je staat bovenaan mijn lijst van verwijzers. :-)
  Liefs,
  Robert (en Mariska)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hettie,
  maakte me echt zorgen afgelopen tijd en ben blij met een teken van leven. En ik kan je vertellen dat ik veel anderen ken die dit nog als lijntje met je hebben net als ik en dus vaak even kijken. Heb je echt gemist op je blog en ben erg benieuwd hoe het je afgelopen maanden is vergaan. Dikke zoen en geniet van de mooie zonnige zondag. Janine de nog altijd ouwe Smaragdpleinbuuv, oud-collega, vriendin etc etc

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Hettie,

  Wat fijn dat je weer even iets hebt geplaatst! Ik kijk ook regelmatig even op je blog. Ik hoop dat het een goed teken is dat je niet zo veel meer schrijft en dan bedoel ik dat je hopelijk te druk bent met leuke dingen doen!

  Denk wel aan je hoor!

  Liefs, Anita (Danique en Lisa)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee wijffie,

  Goed dat je wat laat horen. Ik kreeg zo af en toe wel eens de vraag of alles nog OK met je was en gelukkig kon ik altijd volmondig met JA antwoorden. Ik denk dat er meer mensen via je blog meeleven dan je denkt...

  Nou meisje, ik zie je en dikke knuffel, Iris en de mannen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Hettie, Arco, Daphne en Mark,

  We proberen de perikelen regelmatig te volgen en zien dat je nog altijf strijdvaardig bent Hettie! En niet voor niets; Sterkte ermee! Ook voor Arco, Daphne en Mark. Hopelijk heeft ook Mark het naar zijn zin op zijn nieuwe school.

  BeantwoordenVerwijderen