Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

maandag 27 augustus 2012

Deelname Arco Ride for the Roses fietstocht 2012


Lieve mensen,(stuk geschreven door Arco)

Zoals jullie weten fiets ik zeer regelmatig met de racefiets een tocht. Graag wil ik jullie attenderen op de eerstkomende fietstocht "the ride for the roses 2012". Ik ga een tocht fietsen van 100 kilometer op 9 september met een team van Alfa Accountants, 1 van de hoofdsponsoren. Samen met duizenden anderen fiets ik een tocht van 100 kilometer vnl in het Westland. De start is dit jaar in Naaldwijk. Het doel van deze ride is uiteindelijk om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het KWF Kankerbestrijding. Je kunt mijn persoonlijke pagina vinden op www.ridefortheroses.nl, deelnemers, vervolgens zoek deelnemer en dan plomp invoeren. Hier staan foto's en enige toelichting over mijn motivatie om dit te gaan doen. Als je mij wilt sponseren dan zou ik dat uiteraard fantastisch vinden. Voel je zeker niet verplicht om het te doen, maar je steunt uiteindelijk wel een goed doel met de bestrijding van een ziekte waar ik helaas iedere dag mee te maken heb door de ziekte en de behandelingen van Hettie. Het wordt die dag ook zeker een eerbetoon aan haar met haar fantastische doorzettingsvermogen om met deze ziekte om te gaan. Ik maak dit natuurlijk iedere dag van zeer dichtbij mee en bewonder haar iedere dag ook meer en meer. In 2011 hebben we voor "hettie naar de top" van de Mont Ventoux gereden. Op 9 september 2012 fiets ik weer voor haar en al die anderen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte.

Bedankt alvast voor jullie eventuele steun!!! Groetjes Arco

2 opmerkingen:

 1. Hee Arco, zet 'm op, het gaat je zeker lukken!!!
  Succes en als je er even doorheen zit, denk maar aan je prachtige vrouw, dan krijg je zeker weer een boost om door te trappen... Liefs Iris en de mannen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Hetty en Arco,
  Je fietstocht achter de rug. Ik lees het bericht daarover nu. Ik hoop dat het goed gegaan is en dat jullie veel sponsorgeld hebben ontvangen. Ik had al gereageerd op eerdere berichten, maar ik weet niet of dat goed gegaan is. In elk geval wil ik jullie heel veel sterkte wensen. Wat moeilijk en zwaar allemaal en wat mooi om te lezen hoe jij Hetty bewondert, Arco. Toch lijkt het me ook voor jou heel zwar om 'aan de kant'te staan en te moeten toezien. Ook voor jou heel zeel kracht.
  Liefs,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen