Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

donderdag 1 november 2012

Even een berichtje tussendoor.

We zijn alweer 2 weken terug uit Italië. Het was fantastisch, het weer was wisselvallig, maar viel zeker niet tegen. We zijn veel in steden geweest, wat intensief en vermoeiend was, maar wat was het fijn dat we dit weer met zijn vieren hebben kunnen doen.
Op zondag was de afsluitingsdag van de Barcolana Regatta in Triest. Een zeilwedstrijd met meer dan 2000 schepen, wat een prachtig gezicht was. Ook in Triest was het erg sfeervol. We zaten in Muggia, net ten zuiden van Triest tegen de Sloveense grens aan.

Maandag en dinsdag zijn we in Venetië geweest. Wat een romantische en verrassende stad! Maandag kwam de regen met bakken naar beneden, maar dinsdag was een zonovergoten dag.
Het was niet overvol, er waren geen muggen en de temperatuur was heerlijk; kortom de ideale tijd om Venetië te bezoeken. We hebben heerlijk door de straatjes geslenterd en met de boot verschillende punten bezocht. Het was high tide in combinatie met veel regen, dus het water stond erg hoog. Je moest over 'podiumdelen' van de ene kant van het San Marcoplein naar de andere om droge voeten te houden.
We hebben heerlijke dagen gehad!

Ik had/heb nog de nodige klachten van de bestralingen en ook de hormoonbehandeling is zeker niet zonder bijwerkingen. Afgelopen maandag ben ik voor de ct-scan naar het Daniël den Hoed geweest. Maandagmiddag 5 november hebben we een afspraak met de oncoloog en horen we de uitslag. Wat is dit weer allesbepalend en erg, erg spannend. Ik kan je vertellen dat dit dingen zijn die niet gaan wennen, integendeel het wordt steeds spannender.
Ik heb de nodige plannen(plannetjes) maar of je ergens aan kan beginnen hangt toch weer af van de uitslag. Wel ben ik gisteren voor het eerst naar het koor 'zingen voor je leven' geweest. Dit is een initiatief van 'kanker in beeld'; mensen die zelf of indirect met kanker te maken hebben kunnen hier o.a. zingen in een koor. Ook dit had ik al erg lang uitgesteld, want ja....wat als de uitslag minder is dan je hoopt? Maar ik ben blij dat ik ben gegaan, want wat een goede energie was daar. Ondanks dat ik mijn arm nog moet ontzien, probeer ik ook het beeldhouwen weer een beetje op te pakken. Dat is ook zo heerlijk om te doen.

Dus hopelijk kan ik volgende week laten weten dat ik weer groen licht krijg voor de komende periode en ik, binnen mijn mogelijkheden, wat van mijn plannetjes kan gaan oppakken.

Maak er een mooie tijd van!!

Veel liefs,

Hettie6 opmerkingen:

 1. Mooi verhaal Hettie!Je bent een levenskunstenaar!
  X Robert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat was mooi verslag, krijg helemaal zin om ook naar Italië te vertrekken. Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten met z'n viertjes. Je lijkt verder met de mooie dingen bezig die je energie geven. Daar kan ik nog wat van leren. Gelukkig ga ik weer portrettekenen. Als jij mij een keer beeldhouwt, dan ga ik een keer je hoofd tekenen ja?? Ga duimen dat 5 november goed uitpakt!
  Dikke zon Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Hettie, fijn te lezen dat jullie zo'n heerlijke week 'quality time' in Italië hebben gehad. Heel veel succes maandag! Onze gedachten zijn bij jullie. Liefs van Bonny, Merel, Roos en Erik. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieffie,

  Heel veel sterkte en moed morgen, ik kan niet bedenken wat er allemaal door je heen moet gaan. In gedachten zijn wij bij jou, Arco en de kids. We gaan van het meest positieve uit, toch?

  Dikke Xussss,
  Iris en haar mannen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Hettie,

  Goed te lezen dat jullie zo'n fijne dagen gehad hebben in Italië.
  Wij denken aan jullie morgen lieve schat,

  liefs van Ron en Anne-Louk, Charlot en jurgen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Hettie,

  Ik heb voor morgen al heel wat kaarsen voor je gebrand. In gedachten ben ik bij je!

  Dikke kus, Linda

  BeantwoordenVerwijderen