Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

maandag 23 september 2013

Woensdag a.s. gesprekken in het UMCU

Korte update;
We weten nog niet welke behandeling het gaat worden, we zitten nog volop in de fase van bekijken wat kan wel/niet meer, afspraken maken etc.
Voor komende woensdag is het uiteindelijk gelukt (vraag niet hoeveel geduld je daarvoor moet hebben en wat je zelf allemaal moet ondernemen om het voor elkaar te krijgen!!) om twee afspraken te maken in het UMCU. Een is bij interne geneeskunde bij een oncoloog, om de mogelijkheden van een studie (Lee011) te bespreken.
De ander is bij de afdeling nucleaire geneeskunde om de mogelijkheden van radioembolisatie (een soort plaatselijk bestralen van de lever met holmiumbolletjes) te bespreken.
Het is allemaal koffiedik kijken, want het zijn geen standaardbehandelingen en niet bewezen effectief. Maar ja, misschien ligt hier toch weer een kans voor mij voor de komende tijd.
Woensdag zullen we weer iets meer weten, maar nog geen keuze kunnen maken. Deelname aan de Lee011-studie hangt o.a. af van onderzoek van het tumorweefsel.
En voor de radioembolisatie zal eerst een PETscan gemaakt moet worden. Moet natuurlijk wel op korte termijn gebeuren. We wachten eerst woensdag af.

Liefs,

Hettie

4 opmerkingen:

 1. Alle woorden zijn al gezegd, maar ik ga heel hard duimen dat er een passende behandeling te vinden is, één die je lichamelijk en geestelijk aan kan. Lieve Hettie, ik ga weer heeeeeel hard duimen en hopen dat er iets positiefs komt voor jou. X
  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Hettie, Arco, Daphne en Mark
  Ook wij gaan hier heeeeel hard duimen en hopen dat er snel een passende behandeling gevonden wordt!
  Liefs en heel veel sterkte toegewenst!!

  William, Anita, Danique en Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve schat, hoeveel kan een mens aan... Onvoorstelbaar! Ik hoop met heel mijn hart dat er een alternatief op chemo is, dat moet gewoon! In gedachten ben ik altijd bij je en we zien elkaar gauw. Dikke kus en knuffel van Iris en de mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte lieve Hettie en Arco met alle keuzes waar jullie nu voor staan. Het lijkt me vreselijk ingewikkeld om de juiste behandeling te kiezen. Naast alle rationele overwegingen zal er ongetwijfeld een gevoel komen over wat de beste weg is. Duizendmaal sterkte en veel liefs uit Sint Maarten, Janine en Koos

  BeantwoordenVerwijderen