Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

zaterdag 22 maart 2014

Hettie "The love of our life" overleden

Tot ons onuitputtelijke verdriet is vandaag in onze aanwezigheid Hettie om 21.54 uur rustig overleden. Het is onbeschrijflijk en niet in woorden te vatten hoeveel wij van haar gehouden hebben en nog zullen hebben. En hoe dankbaar wij zijn dat wij zo'n geweldige echtgenote en moeder hebben gehad.  Hettie gaf veel liefde , maar kreeg van ons drie ook heel veel liefde terug. Wij weten eigenlijk niet zo goed hoe wij nu verder moeten in het leven, want Hettie was de "hoeksteen" van ons gezin. Wij voelen ons "geamputeerd" en spreken de wens uit dat met steun van familie, vrienden, collega's, klasgenoten, etc. wij een weg gaan vinden om dit verlies te verwerken.
Wat ons zeker helpt is een door Hettie zelf uitgekozen tekst die ons diep heeft ontroerd:

STERF NIET MET MIJ

Als je mij nog iets wilt geven,
dan zou ik vragen:
sterf niet met mij,
omhels het leven.
Je mag bedroefd zijn,
maar wanhoop niet,
verdrink niet in een te groot verdriet

Als je mij nog iets wilt schenken,
dan zou ik willen:
blijf toekomst zien,
blijf hoopvol denken,
zodat je uitgroeit
en voluit leeft,
het leven alle kansen geeft

Bovenstaande  tekst geeft opnieuw een duidelijk persoonlijkheidskenmerk van Hettie weer: er altijd onvoorwaardelijk zijn voor en denken aan anderen!!

Wij zullen een dezer dagen de afscheidskaart op het blog plaatsen.

Liefs Daphne, Mark en Arco
64 opmerkingen:

 1. We wensen jullie allemaal heel veel kracht en sterkte toe in deze verschrikkelijke tijd. Jullie zijn continu in onze gedachten. Hettie was een heel bijzondere vrouw en zal altijd zo in onze herinnering gegrift staan. Verder weten we niet goed wat we kunnen zeggen.. Koen en Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Arco, Daphne en Mark,
   Wat vorige week nog ver weg leek is nu realiteit geworden. We zijn sprakeloos en de tijd staat even stil. Gecondoleerd en heel veel strekte de komende periode. Dat jullie kracht mogen putten uit de liefde die Hettie jullie gegeven heeft! Veel strekte.
   Jack & Dorris

   Verwijderen
 3. Gecondoleerd en heel, heel veel sterkte. Een hele mooie tekst, die precies bij Hettie past. Ik ben blij dat Hettie rust heeft, maar heel verdrietig voor jullie.
  Edith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Wat een verdriet dat Hettie is overleden. Lieve Hettie, die zo gevochten heeft om bij jullie te blijven.
  Wat een verlies. Wij zijn ontdaan en verdrietig dat het nu zo ver is gekomen.
  Wij wensen jullie veel sterkte toe.
  Rob, Astrid, Sophie, Anna en Pepijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Arco, Daphne en Mark, gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Wat zullen jullie verschrikkelijk veel verdriet hebben zo'n lieve mooie vrouw en moeder te moeten missen. Zij was een fantastisch mens die zoveel liefde uitstraalde en die na haar overlijden met zo'n prachtig gedicht nog de liefde voor iedereen uitstraalt. We zullen haar allemaal vreselijk missen. Heel veel kracht en sterkte voor jullie allemaal. Liefs René en Lucia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verdriet voor jullie, Arco, Daphne en Mark.
  Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van jullie Love of your life. Wat laat ze een mooie en treffende en misschien troostende tekst achter....
  Wat fijn dat ze zo rustig temidden van jullie is heengegaan.
  Judith en Doeke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Daphne, Mark en Arco,
  The Love of your Lifes heeft ook ons veel dierbare herinneringen meegegeven en we houden ons vast aan haar mooie woorden. We wensen jullie drietjes samen met de naaste familie veel sterkte toe in de komende tijd.
  Didier en Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Arco, daphne en Mark, onbeschrijflijk verdrietig, dankbaar en vol respect zijn mijn gevoelens. Ik wens jullie alle kracht die er te vinden is om dit met elkaar te verwerken. Al is het voor nu niet te doen om gehoor te geven aan hetgeen hettie wenst door middel van de prachtige tekst, welke precies typeert hoe hettie was, over een tijdje gaan wij haar wens respecteren en deze ook uitvoeren, maar nu nog even niet. Nu stuur ik al mijn warmte en liefde jullie kant op. Ik ben dankbaar dat ik zo'n prachtig mens in mijn leven heb mogen hebben. Rust zacht, lieve Hettie. Corina, jeroen en Nikki.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een in en in verdrietig nieuws om te horen. Al hoewel we al 6 jaar weg zijn uit Nederland herinner ik me nog haar gastvrijheid tegenover onze dochter. Altijd welkom om te komen spelen.
  Wij wensen jullie ontzettend veel sterkte om dit gemis een plekje te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Wat een groot, groot verlies.....
  Las de weblog over haar overlijden en moest direct daarna de auto in. Op de radio was "Isn't she lovely" van Stevie Wonder. Ik heb het direct opgedragen aan jyllie mooie, lieve Hettie. Ik kan niet snappen dat ze er niet meer is en nooit meer zal zijn... Heel veel sterkte aankomende uren, dagen, weken, maanden en jaren met dit verlies en met het vinden van een nieuw evenwicht met elkaar. Ik zal haar nooit vergeten...
  Alle liefs Janine en Koos.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Arco,Daphne en Mark...
  Het onvermijdelijke is nu toch echt gebeurd...Jou lieve Hettie en jullie leive moeder is een grote mooie STER geworden..Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat er overblijft zijn de herinneringen ..koester ze en hou ze voor altijd vast..Wat een prachtige tekst heeft Hettie uitgezocht..Nu is het verdriet nog veel te groot ..maar ik weet zeker dat jullie over een tijdje deze wens uit laten komen..
  Lieve alledrie ik wens jullie voor nu en voor de komende dagen heel veel sterkte en kracht toe!!

  Lieve Hettie,
  Je hebt je strijd moedig en krachtig gestreden ..Nu heb je eindelijk geen pijn meer en je rust gevonden.Straal vanaf die grote STER al je liefde naar je lieve kanjers..met jou kracht zullen ze het gaan redden.!!

  Lieve Hettie RUST ZACHTXX
  Ik zal je vriendelijke lach nooit vergeten
  Liefs Monica Lubbers zus van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Arco, Daphne en Mark. Ik sluit me aan bij de woorden die mijn dochter hierboven heeft geschreven. Heel veel sterkte de komende dagen. Jullie zullen die lieve Hettie en lieve mama echt gaan missen. Maar denk aan die mooie woorden die Hettie geschreven heeft. Jullie krijkgen alle drie de kracht van Hettie hier boven.
  Gerda (moeder van Anita)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Arco, Daphne en Mark, gecondoleerd met het verlies van jullie lieve, mooie, bijzondere vrouw en moeder. Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van jullie verdriet.

  Lieve Hetty,

  Gelukkig heb je nu geen pijn meer. Rust Zacht.

  Liefs Claudia Weldam

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Rust zacht lieve hettie !! Een dikke knuffel voor jullie arco,daphne en mark...juliette van der weijden

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als je de strijd tegen kanker verliest

  Is het een eerlijke strijd, als je tegen kanker moet strijden,
  Als je familie je zo ziet lijden.
  Ik zelf denk van niet,
  Het brengt veel pijn, onmacht en verdriet.
  Je man en je kinderen hebben je los moeten laten,
  Waar jij nu over mag gaan waken.
  Wij wensen jou een goede reis,
  Vind vrede, liefde, rust in het paradijs.

  Charlotte Apell-Werensteijn

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Arco,Daphne en Mark,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie fantastische vrouw en moeder.
  Wat een prachtige tekst,daar wordt je stil van.
  Heel veel sterkte gewenst Joke Cor Elmer en Teije

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een intens verdriet. Hettie was de parel onder de vele collega's die ik inmiddels heb mogen meemaken. Heel veel moed en kracht toegewenst bij het vinden van een nieuwe weg in dit leven.
  Jolanda (ex-Randstad)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Arco, Daphne en Mark,
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve vrouw en moeder.
  Ik hoop dat jullie troost vinden in de liefde van de familie, warmte van de vriendschap en in het medeleven van eenieder die aan jullie denkt.
  Heel veel sterkte. In gedachten ben ik bij jullie. Liefs, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Arco, Daphne en Mark. Ook al ben je zo bijzonder en onmisbaar, deze strijd valt niet te winnen. Wat niet zou mogen, is toch gebeurd. Rust zacht lieve Hettie. Marianne, Erico en kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lieve Daphne, Mark en Arco,
  Gecondoleerd met jullie verlies. Als moeder niet te bevatten hoe zwaar het moet zijn geweest voor Hettie jullie te moeten verlaten. En wat een liefde straalt er ook uit haar laatste 'cadeau' voor jullie in de vorm van dit prachtige gedicht. Ik wens jullie enorm veel sterkte, veel liefde en steun en hopelijk in de toekomst weer wat licht. Kijk omhoog en zoek de mooiste ster... daar zal zij zijn. Marieke Sluis (moeder van Dana, ex-klasgenootje van Daphne)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Arco, Daphne en Mark. Gecondoleerd met het overlijden van jullie geliefde vrouw en moeder. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe, hopelijk kunnen jullie dit ooit een plekje geven in de toekomst, hoe moeilijk het ook zal zijn.

  Rust zacht Hettie 'lekkerding'


  Conny Anderson

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een groot verdriet dat jullie Hettie, je prachtige lieve vrouw en jullie lieve moeder nu al moeten laten gaan. Put kracht uit haar mooie gedicht om het te kunnen gaan verwerken, hoe moeilijk ook.

  ( ik kende Hettie nog maar net via fffriday van Diana op ' verderzwaar '. Meteen vond ik Hettie bijzonder.)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een enorm verdrietig nieuws. Hier op aarde zullen we een enorme lieve vrouw gaan missen....maar wat zal het een stukje gezelliger worden in de hemel. Arco,Daphne en mark heel veel sterkte in deze moeilijke dagen we denken aan jullie...Arco, Hans zit voor 2 weken in Curacao, hij zal ook zeker aan jou en de kinderen denken en veel sterkte van hem xx Liefs Meriam Corsten

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een vreselijk verdriet en wat een groot gemis voor jullie. Geen woorden voor. Zo'n fantastisch, bijzonder mens, zoveel liefde. Een prachtig gedicht! Heel veel sterkte en kracht voor jullie, lieve arco, daphne en mark. Liefs, iris

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gecondoleerd! Wat een verdrietig bericht! Voor Hettie is er nu rust en geen pijn meer. Lieve Arco, Daphne en Mark, wij wensen jullie ontzettend veel sterkte en kracht toe voor nu en de komende tijd. In gedachten zijn we bij jullie. Liefs van René, Anita, Larissa en Milan

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gecondoleerd! Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe de komende tijd!! Ik denk aan jullie.

  Liefs, Charlot

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Beste Arco, Daphne en Mark,
  Gecondoleerd!
  Wat een dreun nu het onvermijdelijke werkelijkheid is geworden. Het wegvallen van Hettie zal iedereen, maar vooral jullie, erg zwaar vallen. Koester de mooie herinneringen en put kracht uit haar mooie woorden.
  Heel veel sterkte in de komende zware tijd.
  Frank.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve vrouw en moeder. We leven intens met jullie mee...

  Liefs, William, Anita, Danique en Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gecondoleerd .heel veel liefs sterkte en kracht.Hettie rust zacht. Wat heb jij ggestreden om zo lang mogelijk bij je gezin te blijven. Petje af.xxxxx Erna Herman Patrick en Kevin

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gecondoleerd. We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve vrouw en moeder.

  Pieter, Sandra, Lotte en Job

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gecondoleerd lieve Arco, Daphne en Mark. Maar wat heeft Hettie nog een mooi gedicht uitgekozen. Haal hier jullie kracht uit om dit grote verlies te verwerken. Koester ook de mooie herinneringen. Hettie zal over jullie waken als een mooie, grote ster. Ik leef intens met jullie mee en jullie zijn niet uit mijn gedachten! Veel liefde, sterkte en kracht toegewenst voor de tijd die gaat komen.
  Veel liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gecondoleerd met dit enorme verlies ! En wat een geweldig mooi gedicht .Typerend Hettie dat zij dit gekozen heeft. In gedachten leven wij met jullie mee. Veel liefs Connie, Frank, Raymond en Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gecondoleerd met dit zware verlies. De tekst die ze uit heeft gekozen past precies bij de Hettie die ik heb gekend.
  Heel veel sterkte de komende tijd. De hemel heeft een diamantje gekregen..

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Lieve Arco en Daphne en Mark gecondoleerd met je lieve vrouw en met jullie moeder. Wat is het leven soms zo oneerlijke pfff. Jimmy, Leirissa ,Ashton en Denzel

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Beste Arco, Daphne en Mark,
  Gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies. Via Matth & Iris zijn wij regelmatig op de hoogte gehouden over haar gezondheid. Wij hebben altijd meegeleefd met de verhalen die wij hierover gehoord hebben. Wij hebben enorm veel ontzag voor de manier waarop zij met haar ziekte is omgegaan. Wat een kanjer!
  Wij wensen jullie enorm veel sterkte voor de tijd die komen gaat.
  Ingeborg & Hans Stuiver

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Hoe onoverkomelijk is dit bericht na alle strijd die Hettie en jullie geleverd hebben. Trots op Hettie en trots op jullie.
  Wij denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte met het verwerken van dit ongelooflijke verlies.
  Liefs John en Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe met het verlies van jullie fantastische vrouw en moeder. Woorden schieten tekort...liefs van Debby van Amelsvoort

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Gecondoleerd met verlies van Hettie. Wat heeft ze enorm gestreden. Dat ze nu maar rust mag vinden. Heel veel sterkte bij het verwerken van jullie verdriet. Chantal Vogels

  BeantwoordenVerwijderen
 39. lieve Arco,Daphne en Mark
  Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve Hettie
  Wat een prachtig gedicht daar zullen jullie voor altijd kracht uit kunnen halen om door te gaan precies zoals Hettie dat wil.
  Heel veel sterkte en ik weet zeker dat iedereen die jullie kent heel graag wilt helpen en steunen omdat jullie ook altijd voor iedereen klaar staan.
  Laat alsjeblieft horen of we iets ,wat en wanneer dan ook dat maakt niet uit voor jullie kunnen doen liefs Marcel,José,Robin en Shanita

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie allerliefste. Hettie is nu verlost van de pijn maar jullie en de andere familieleden gaan een moeilijke tijd tegemoet om dit verlies een plaats te geven in je hart en in je leven. Toch is dit wat jullie lieve Hettie heel graag zou willen als je haar prachtige afscheidsgedicht leest. Wij wensen jullie veel sterkte toe en denken aan jullie.
  Fokko en Francien

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Bianca Siegelaer23 maart, 2014

  ... de strijd is gestreden... lieve Hettie, rust zacht.

  Daphne, mark en arco : wat een verlies, sterkte in de deze verdrietige tijd en dat jullie dit met elkaar een mooi plekje kunnen gaan geven. Ook namens ons heel veel liefs en kracht toegewenst. Marco, Bianca, Brian , Danny en Mike

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Lieve Arco, Daphne en Mark,

  Gecondoleerd met dit grote verlies.

  Jullie hebben met elkaar heel hard en moedig gestreden om zo lang mogelijk bij elkaar te blijven.
  Ook in moeilijke tijden hebben jullie veel samen overwonnen en toch nog mooie momenten met elkaar beleefd. De hele warme woorden die Hettie achterliet, waren zo typerend voor haar! Probeer daar kracht uit te putten om samen verder te gaan, met steun van jullie lieve familie en vrienden. Hoe moeilijk dit soms ook zal zijn, maar koester de mooie herinneringen.

  Hettie zal altijd bij jullie blijven. Van bovenaf waakt zij over jullie. Een mooie stralende, warme en krachtige ster.

  Heel veel sterkte, de komende tijd.

  Manuela, Peter, Marit en Lennard

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gecondoleerd met het verlies van Hettie. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe.
  Babs, Gertjan, Donny, Damiën, Danique en Delano

  BeantwoordenVerwijderen
 44. heel veel sterkte voor u allen We hebben met ontroering uw blog gevolgd

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Lieve Arco, Daphne en Mark,

  Gecondoleerd met het verlies van Hettie. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies van jullie lieve en bijzondere moeder en vrouw.Het gedicht vind ik prachtig, altijd zo lief voor een ander.
  Veel liefs, Martine van der Vaart

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Beste Arco,Daphne en Mark,

  Gecondoleerd met met verlies van je vrouw en jullie moeder,heel veel sterkte toegewenst in de aankomende tijd.
  Hettie was een bijzonder lieve,zorgzame en sterke vrouw.
  Groeten van Richard van der Lee

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Lieve Arco, Daphne en Mark,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder en vrouw. Hettie heeft een heel bijzonder plekje in mijn hart.
  Vandaag las ik over zachtmoedigheid. De eerste regel: 'Zachtmoedigheid is een tedere en liefhebbende houding tegenover mensen en de wereld om je heen'. En dat is wat ik altijd bij Hettie zag!
  Ik wens jullie heel veel sterkte om met dit ongelooflijke verlies om te gaan. Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wat een groot verdriet. Woorden schieten tekort. Wij wensen jullie heel veel liefde en kracht om met dit verlies toch verder te gaan. Dag lieve Hettie, nooit uit onze gedachten.
  Liefs van Bart, Pauline, Remco en Inge van der Schoot

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Lieve Arco Daphne en Marc, ongelooflijk dat dan nu het echte afscheid is gekomen. Zo moeilijk voor Hettie en voor jullie om met z'n drietjes achter te blijven. We denken aan jullie en wensen jullie alle liefde toe. Xxx Hans,Hilde, Wouter en Tom.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Gecondoleerd met het verlies van jullie vrouw en moeder. Wat is het snel gegaan en wat heeft ze een mooie tekst voor jullie achtergelaten. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Hettie en hoop dat op termijn de mooie herinneringen aan haar de overhand zullen krijgen.

  Diana (meelezer met uitgezaaide borstkanker)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. " Als iets liefs je verlaat , dan blijft toch de liefde " .
  Arco , Daphne , Mark heel veel sterkte gewenst !

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Arco, Daphne en Mark, het spijt me verschrikkelijk dat Hettie is overleden. Het is vooral voor jullie maar ook voor zovelen een groot gemis. Ik heb heel veel bewondering voor hoe zij (en ook jullie) in het leven hebben gestaan. Wij wensen jullie heel veel sterkte, vooral de komende tijd.
  Ingrid van Rijn, Mike, David en Ryan.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Lieve Arco, Daphne en Mark,
  Wij wensen jullie lieve en zachte armen die jullie vangen als je dreigt te vallen. Wij hopen dat de liefde jullie zal dragen in deze moeilijke tijd.
  Heel veel sterkte, Jan Pieter, Mieke en Anna Duhen

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Beste Arco, Daphne en Mark,
  Wat fijn dat Hettie uiteindelijk zo rustig heeft mogen gaan. Maar de pijn die ze achterlaat is onbeschrijfelijk. Daar was ze zich zo bewust van als ik haar prachtige tekst lees. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte om deze moeilijke tijd door te komen.
  Barek, Astrid, Anouar, Nadia en Zaina

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Beste Arco, Daphne en Mark

  Ik leef verschrikkelijk met jullie mee en wens jullie drieën en overige dierbaren veel steun en liefde om dit grote verlies te kunnen dragen. Ook bij het koor Zingen voor je Leven in Utrecht Laat Hettie een grote leegte achter.

  Jeanne van den Heuvel

  Voorzitter Zingen voor je Leven Utrecht St. Kanker in Beeld
  p/a Paarlstraat 41
  3581 VN Utrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Soms is er zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen.

  Heel veel sterkte en liefs.
  Harry en Jolanda Derks

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte in de deze verdrietige tijd. Ook namens ons heel veel liefs en kracht toegewenst.
  Jaco, Marian, Trisha en Loïs de Lang

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Gecondoleerd met het verlies van Hettie. Wij wensen jullie heel veel liefde en kracht toe om dit grote verlies te kunnen dragen.
  Kees en José de Groot (ouders Wendy)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Lieve mensen,


  Soms is één oogopslag genoeg om iemand werkelijk te zien.
  Soms voel je de betrokkenheid en de innerlijke schoonheid zomaar, omdat het is.
  Soms is het hart van iemand voelbaar zonder dat je er contact mee maakt.
  Soms is iemand indrukwekkend in de letterlijke zin van het woord.


  Zo iemand was Hettie voor mij. Ik zag haar in een koorrepetitie van Zingen Voor je Leven voor de eerste keer en werd geraakt door een vrouw, die me aankeek en de wereld in haar ogen droeg. Ze maakte indruk op me en ik was dol op haar vanaf moment één.


  Nu, me voorstellend wat jullie als gezin met elkaar doormaken, wil ik alleen maar zeggen hoe dankbaar ik ben dat ik een heel klein stukje met haar op die weg heb mogen lopen. Ik draag haar mee in mijn verdere leven en wens jullie alle kracht en alle liefde om haar los te laten. Ik ben ervan overtuigd dat zij jullie meedraagt op haar weg, evenals jullie haar altijd bij je zult houden.


  Ik denk aan jullie.
  Lieve groet


  Anne-Marie Blink
  (dirigent ZVJL Utrecht)

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Gecondoleerd allemaal...
  Van lang geleden ken ik Hettie, uit het oog verloren, maar nu dit bericht gelezen...
  Ik heb samen met Hettie op de PA gezeten. Destijds zelfs elkaar ontmoet op vakantie in Portugal.
  Ik ken Hettie zoals zij was: vrolijk en blij en vol positiviteit.
  Het zal niet meevallen om dit verlies te dragen. Ik wens jullie alle sterkte hiermee.

  Willem de Klein

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We hopen dat jullie kracht, moed en liefde kunnen putten uit het schitterende gedicht van Hettie.

  Remko, Margareth, Gianni en Lisanne Fafieanie

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Lieve Arco, Mark en Daphne,

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie vrouw en moeder. Jullie liefde voor elkaar zal jullie zeker helpen in de komende tijd.
  Yvonne, Marcel en de meiden

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Beste Arco, Mark en Daphne,
  Gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Ik ken Hettie van onze middelbare schooltijd en heb haar gekend als een lief en zachtmoedig mens. Haar gedicht is prachtig.
  Jolanda Wildemast-van der Lit

  BeantwoordenVerwijderen