Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

donderdag 8 juli 2010

Heel kort vóór de vakantie.

Ik heb eigenlijk geen tijd om een bericht te schrijven, omdat we morgenvroeg naar Spanje vertrekken en we nog veel moeten inpakken. Maar toch heel even kort.
Afgelopen weekend met mijn familie aan de Reeuwijkse Plassen was echt fantastisch.
We zaten op het mooist denkbare plekje en hebben genoten van het mooie weer, het water, de bootjes en elkaar. Het was heel bijzonder en het was goed zo kracht op te doen voor de onzekere tijd die komen gaat.
Van de week was weer overvol en het was vooral rennen en vliegen. Dus straks
heerlijk uitrusten aan het strand in Spanje.
Na de vakantie, over ruim een week, gaat er een behandeling beginnen. Maar welke is nog steeds onduidelijk. Het AVL overlegt nog met het Daniël den Hoed over een mogelijke behandeling. Maar ook een behandeling in het Antonius is nog mogelijk. Dus misschien weten we morgen in de auto naar het zonnige zuiden meer.
Vandaag in ieder geval al achter een pruik aan gegaan. Is natuurlijk heel confronterend, maar ik ontkom er waarschijnlijk niet aan.
Volgende week zondag zijn Arco en ik weer thuis (Daphne en Mark blijven nog in Spanje en gaan mee naar Frankrijk). Dan weet ik vast meer en laat ik weer van me horen.

Iedereen een heel fijne vakantie. Geniet ervan met volle teugen en tot daarna!!

Veel liefs,

Hettie

9 opmerkingen:

 1. Allemaal heel veel vakantie plezier toegewenst door de Voorburgse Buijsjes.
  Kus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Hettie,

  Goh, wat leef ik met je mee. Je bent nu waarschijnlijk op de vakantieplek gearriveerd.Ik hoop dat je zoveel mogelijk zult genieten zodat je met die opgeladen energie je behandeling tegemoet kunt gaan. Ik wens je alle sterkte die we maar kunnen bedenken. Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve schat,
  Welkom thuis!
  Ik hoop van harte dat je terugkijkt op een hele fijne tijd in Spanje. Ik geloof in je!!!!
  Liefs, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Hettie,

  Wat fijn om te zien dat jij je eigen positiviteit inzet als wapen tegen dit vervelende proces.
  Ik hoop dat je in Spanje ook nog wat rust en kracht hebt opgedaan om daarna te kunnen starten met de kuren.
  Graag wens ik je heel veel sterkte met de dingen die gaan komen.

  Hou je haaks,
  liefs,
  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Hettie,

  Hopelijk hebben jullie een lekkere week gehad met elkaar. Veel sterkte met de dingen die de komende week op jullie afkomen.

  Liefs van Edith Schoenmakers

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Hettie,

  Ik hoop dat jullie genoten hebben in Spanje. Geweldige familie heb je. Een paar weken geleden hoorde ik van Mariska wat je overkomen was Ik ben heel erg geschrokken en moet er bijna iedere dag aan denken. Gezondheid is toch wel het belangrijkste in ieders leven, het maakt andere dingen opeens zo onbelangrijk. Ik wens je heel veel sterkte en positieve kracht toe met de behandelingen die je vanaf volgende week moet ondergaan. Ik denk aan je en zal voor je duimen.
  Veel liefs,
  Ninette Gathier

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Hettie en Arco,
  Inmiddels zijn jullie waarschijnlijk thuis van een fijne week met de kinderen en je broer en zijn gezin. Van Maris hoorde ik dat het gedag zeggen van de kinderen heel zwaar is geweest. Wat kunnen we meer zeggen dan dat we veel aan jullie denken en jullie alle kracht en liefde toewensen om de komende behandeling tegemoet te gaan. We volgen jullie via de blogspot. Liefs van Astrid en Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Hetty,
  Jullie zijn weer thuis. Ik hoop dat je het heel fijn hebt gehad!
  Ik wens je heel veel sterkte met de behandeling in de komende tijd.
  Veel liefs, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Hettie,

  Je vroeg om positieve bijdragen, ken je het boek van Brandon Bays "de helende reis"? En ik zal een kopie van de dvd waar ik het over had in ieder geval naar je opsturen.

  Inmiddels weet je meer en ga je beginnen met de kuren........heel veel sterkte met de behandeling. Ik denk aan je, liefs, Carla

  BeantwoordenVerwijderen