Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

zaterdag 3 juli 2010

Praktische info

Nog even iets praktisch.

We hebben ingebouwd dat ik de reacties eerst lees voordat ze geplaatst worden.
Wij zijn pas zondag laat thuis, dan kan ik ze pas op de web-log zetten. Dus mocht je je reactie nog niet zien dan klopt dat. Hij is dan niet weg, maar moet nog geplaatst worden.

Achter ieder nieuw bericht van mij is het mogelijk om een reactie te plaatsen. Het is voor mij het makkelijkst vindbaar wanneer je je reactie achter het meest recente bericht plaatst. Superfijn om iets te horen, bedankt alvast!

Veel liefs,

Hettie

2 opmerkingen:

 1. Lieve Hettie,
  volgens mij is mijn vorige reactie al voortijdig ten onder gegaan. zo niet, dan nu ongeveer hetzelfde tweede bericht. Via Pim hoorde ik het nieuws dat je nieuwe behandelingen nodig hebt ivm uitzaaiingen in je lever. En het laat me niet los. Het leven is niet rechtvaardig en dat blijkt maar weer. Na alles wat je al achter de rug hebt had ik toch van harte gehoopt dat het goed met je ging. En ik vind het superrot dat je ook hier weer doorheen moet. Ook voor Arco, Daphne en Mark. Hoe vaak ik afgelopen jaren niet gedacht heb weer eens contact te zoeken. Nooit van gekomen druk, druk, druk. Wel herkenbaar denk ik. Bijpraten, lachen om het verleden bij Randstad, als buurvrouwen etc. Je hebt nu wel wat anders aan je hoofd. En het maakt inderdaad dat ik me weer realiseer hoe kostbaar het leven is en hoe onvoorspelbaar ook. Lieve Hettie, alle sterkte gewenst aankomende tijd en ik duim voor jou en jullie dat de behandelingen aanslaan en je nog lang van elkaar kunt genieten. Ook alle sterkte voor Arco en de kinderen. dikke zoen Janine Vos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Hetty, Wat heerlijk een weekendje weg met je familie. Ik hoop dat jullie er van hebben genoten! En dan de vakantie naar Spanje met je broer! Wat geweldig voor Dapne en Mark dat ze nog langer vakantie kunnen vieren met je broer en schoonzus en even 'los' kunnen zijn van de nare werkelijkheid. Het lijkt me voor Arco en jou ook wel prettig om -als je begint met de eerste kuur- even samen met zijn twee te zijn. Zeker in de wetenschap dat de kinderen een heerlijke tijd hebben. Het is al eerder gezegd in de reacties die je krijgt: wat knap hoe je alles kunt verwoorden van wat je meemaakt. En wat goed van je dat je positief blijft! Ik geloof er in dat dat helpt. Ik heb grote bewondering voor je. Ook toen ik je sprak bij de BBQ, die mail die je ons eerst stuurde, de manier waarop jij over je 'verhaal' sprak, heeft veel indruk op me gemaakt. Naast alle gevoelens die er natuurlijk zijn zie ik een enorme kracht in jou! Ik wens jou, Arco, Daphne en Mark een hele mooie vakantie in Spanje toe! Ik denk aan jullie!
  Judith
  P.S als ik in praktische zin eens wat voor jullie kan betekenen, schroom niet om mij dat te vragen.

  BeantwoordenVerwijderen