Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

maandag 27 september 2010

Uitstel vierde chemo.

Even een kort berichtje tussendoor. Morgen was de vierde chemo gepland, maar omdat ik nog erg verzwakt ben van de blindedarmoperatie is na overleg met het Daniël den Hoed besloten de chemo een week te verzetten. Dit betekent dat ik volgende week dinsdag de 4e chemo heb. Morgen word ik wel in Rotterdam verwacht i.v.m. bloedonderzoek en de tussentijdse controles.
Was onverwacht een behoorlijk heftig weekje, niet alleen voor mij maar ook voor de mensen om mij heen. Hopelijk herstel ik komende week weer voldoende.
En wat een kaartjes, berichtjes, bloemen, bezoekjes, hulp etc. etc. weer! Fantastisch hoor, echt hartverwarmend! Natuurlijk zou ik liever vandaag dan morgen uit deze positie zijn, maar zo eenvoudig ligt dit helaas niet. Dus omdat ik er toch mee moet zien te dealen, heb ik hier heel veel steun aan. Het lukt me niet om iedereen persoonlijk te bedanken, daarom bij deze; heel erg bedankt!

Heel veel liefs,

Hettie

7 opmerkingen:

 1. Lieve Hetje,

  We hopen van harte dat de uitslagen van vandaag positief zijn en goed dat ze je een weekje met rust laten zodat je weer wat aan kan sterken. Ik vond het heel fijn om vorige week 's avonds bij je te zijn en dat we zelfs nog met die lieve zuster gelachen hebben. Ik heb nog spierpijn in mijn kuiten van het veel te laat wegsluipen door de stille gang van het ziekenhuis.

  Take care lieverd en veel liefs van Astrid, Jean-Paul, Koen en Sven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Het,

  Wat een week inderdaad! Maar goed dat je nu even een weekje "rust" krijgt. Kan je wat op krachten komen, en de mensen om je heen ook. Ik hoop dat de uitslagen van het bloedonderzoek en de controles van vandaag goed uitvallen, want dat geeft dan ook weer wat goede moed. Ik zou nu willen dat ik ook in Nederland woonde, want dan kon ik wat meer voor jou betekenen, maar helaas, het is nu allemaal wat afstandelijker, snik.
  Jij bent constant in mijn gedachten, vergeet dat niet.
  Een rustige en goede week, en ik Hvj. XXXX Ciska.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Hettie,

  Toen ik het vorige week hoorde dacht ik "dat kan er ook nog wel bij"(niet dus). Gelukkig gaat het nu weer wat beter met je. Ik hoop dat je de aankomende week weer wat kan aansterken, dan kan je volgende week weer vol goede moed beginnen.Voor volgende week heel veel sterkte, we denken aan je.

  Dikke kus
  Claudia Weldam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Hetty,

  Ook ik volg je inmiddels op je blog.
  Wat een vervelend bericht van je onverwachte ziekenhuisopname. Heel veel succes met weer aansterkten van de operatie!

  Groet Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Hettie,

  Ik vond het fijn om elkaar gisteren even gesproken te hebben op ons symposium 'Kwaliteit van Leven' en was erg nieuwsgierig naar je blog.
  Wat ziet deze er goed uit!
  En wat kan jij geweldig schrijven!

  Ik blijf je 'volgen'.

  Groetjes,
  Karin Delpeut

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi lieffie,

  Maar even op deze manier: ik mis je! Ik zou zo ontzettend graag een knuf komen halen, maar ben nog steeds ziek.

  Voor morgen heel, heel veel sterkte en je weet: ik denk aan je! Houd moed!!!

  Lieverd, dikke kus,
  Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Hettie,

  Ben erg benieuwd hoe het vandaag is verlopen, heb veel aan je gedacht!
  Hoop dat je je er dit keer weer goed doorheen slaat!
  Tot nu toe kon je steeds weer ergens de kracht vandaan halen...probeer dat ook nu weer uit alle kleine dingen energie te zuigen...!
  Heel veel sterkte!!
  Dikke pakkerd,
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen