Reeuwijk; juni 2010

Reeuwijk; juni 2010
Tijdens het weekendje in Reeuwijk

maandag 6 januari 2014

Geen chemo vandaag.

Lieve allemaal,

Het is vandaag heel anders gelopen. De chemo is niet door gegaan. Op zich waren de 3 bloedwaarden die ze altijd eerst bekijken (witte bloedlichaampjes, bloedplaatjes en hb) goed genoeg. Maar de oncoloog wil eerst uitzoeken of mijn galwegen niet geblokkeerd zijn. Ze vond mijn ogen gelig en ook mijn andere klachten kunnen daarop wijzen; erge pijn, jeuk, afvallen, donkere urine. Oorzaak kunnen galstenen zijn, laten we daarop hopen. Morgen met spoed een echo en ctscan van mijn buik. Ook uitgebreid bloedonderzoek; lever-, nierfunctie etc. Woensdag eind van de middag de uitslag bij mijn oncoloog. Erg spannend allemaal weer.

Veel liefs,

Hettie

10 opmerkingen:

 1. Potverdorie, het gaat bij jou weer anders dan gepland, wat een emotie-bom weer. Hoe idioot het ook klinkt: ik hoop dat het galstenen zijn ( nooit verwacht dat ik dit iemand ooit zou toewensen). Hoop voor jullie dat het, voor nu, maar heel snel woensdagmiddag zal zijn en er meer duidelijkheid is. Heel veel liefs... Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve schat, wat een tegenvaller weer. En wat ontzettend knap dat je het weer op je blog kunt zetten. Arco vertelde me daarstraks al door de telefoon dat je het er al op hebt gezet. Meisje, ik wens je (jullie) heel veel sterkte en moed toe en zou willen (samen met jullie) dat het woensdag 16.30 uur was... Hele dikke kus 💋💋💋

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh mijn naam staat er niet bij en mijn kusjes zijn vierkantjes geworden...
  Iris dus (en de mannen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt inderdaad raar maar we hopen dan toch maar op 'onschuldige'galstenen! Heel veel sterkte morgen en woensdag.
  groetjes,
  Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een domper heel veel sterkte. (moeder van Anita)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Hettie,
  Lees net dat de kuur niet doorgegaan is, wat een teleurstelling weer!
  Heel veel sterkte woensdag!!! Denk aan je.
  Heel veel liefs, Yvonne B.XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Hettie,
  Heel veel sterkte woensdag! Duim voor je en denk aan je. Ook René natuurlijk.
  Kus Lucia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Hettie,

  je kent me (nog) niet, maar ik wilde je laten weten dat ik je kracht bewonder. Ik wil je ook laten weten dat ik mijzelf enorm herken in jou verhaal. Zelf heb ik sinds februari 2013 de diagnose gekregen van uitgezaaide borstkanker in botten en lever. Ik heb twee kinderen van 6 en 3 jaar oud en een enorm lieve sterke man. Zelf schrijf ik ook een blog omdat dit mij helpt. Meid, ik wens je ontzettend veel sterkte vanmiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lieve Hettie wat een incasseringsvermogen moet je hebben..................

  We denken aan jullie,veelliefs Joke en Cor

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Hettie,
  Ik maar denken dat je nu op je "logeeradresje" aan het herstellen bent van je 4e chemo...helaas liep het anders....ik las net pas je bericht.
  Wat een tegenvaller!
  Inmiddels hebben jullie ook het gesprek gehad met de oncoloog.....ik hoop zo dat het "normale galstenen" zijn!!
  Ik denk aan jullie, heel veel sterkte!!!
  Liefs, Manuela

  BeantwoordenVerwijderen